Service

Al ruim 45 jaar service met een hoofdletter S!

Wij bellen u!… of bestelt u liever anders?

Onder service verstaan wij ook dat wij u bellen voor uw bestelling op de door u aangegeven dagen. Dé vleesgroothandel Limburg. Met uw voorkeur beltijden houden wij zoveel mogelijk rekening. Uw vragen, wensen en opmerkingen kunt u dan ook meteen aan ons kwijt zodat wij er meteen mee aan de slag kunnen. Wilt u liever zelf bellen, faxen of mailen, dan kan dat natuurlijk ook.

Bestellijst

Uw persoonlijke bestellijst wordt aangemaakt zodat u snel een overzicht heeft van de producten die u altijd nodig heeft. Geen hele boekwerken of andere zoekplaatjes. Deze lijsten worden aangepast als bijvoorbeeld uw menukaart verandert of uw assortiment wisselt.

Mocht u daarnaast andere producten wensen of informatie daarover, dan volstaat een telefoontje of mailtje.

Extra spoedlevering

Tja, het kan natuurlijk iedereen wel eens gebeuren: nét dat vergeten te bestellen wat je nú echt nodig hebt. Of het is onverwacht druk geweest en je bent door de hele voorraad heen. Dan doen wij dus niet moeilijk. Als wij het kunnen regelen, wordt het zo snel mogelijk bij u geleverd. Vleesgroothandel Limburg!

Lage minimale ordergrootte

De productcatalogus biedt u een overzicht van de producten die Freshco levert. Daarnaast stemmen wij graag met u af welke mogelijkheden Freshco heeft. Aangezien u kunt kiezen uit een ruim assortiment versproducten bereikt u al heel gauw de zeer concurrerende minimale ordergrootte.

Scherpe aanbiedingen: meld u aan voor de nieuwsbrief

Naast een uiterst aantrekkelijke prijsstelling geniet u van zeer scherpe aanbiedingen. Vul onderaan de pagina uw bedrijfsnaam en e-mailadres in en wij houden u op de hoogte van de actuele acties.

Wij leveren al ruim 45 jaar aan huis bij horeca! Van rundvlees tot varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees, vleeswaren, wild, convenience en zuivel. Bent u geïnteresseerd geraakt in het aanbod vlees voor horeca van groothandel Freshco? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten en levering.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH