Medewerk(st)er schoonmaak

Een baan zonder te solliciteren

Je kunt bij ons niet solliciteren met een brief en jouw CV hebben we ook niet nodig. We vinden het voor het invullen van de functie niet nodig om te weten wat jouw verleden is, waar je vandaan komt, welk geloof je hebt, hoe oud je bent, hoeveel diploma’s je hebt. Belangrijk vinden wij dat je geschikt bent voor de vacature. En dát bepaal jij helemaal zelf. Als jij weet dat jij geschikt bent en er zin in hebt om bij ons te werken, kom dan bij ons langs om je in te schrijven, met je naam, telefoonnummer en emailadres.

  • Wij voeren geen sollicitatiegesprek.
  • Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden.
  • Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature.

Dus wil jij werken in de schoonmaak en woon je binnen een straal van 10 km rondom Echt? Dan ben je van harte welkom bij Freshco BV.

Wij bieden jou:

  • Een marktconform salaris
  • Uren in overleg tussen de 0-15 uur verdeeld over 3 á 4 dagen per week
  • Werktijden in overleg tussen 12:00 – 17:00 uur
  • Werkdagen in overleg van maandag t/m vrijdag

Wat jij gaat doen

Als medewerker schoonmaak ga je aan de slag met werkzaamheden zoals het schoonhouden van onze kantoren, kantine (inclusief afwassen). Het is belangrijk dat je 4 uur per dag lopend/staand kunnen werken. Verder is het bovenstaande aantal uren in overleg en is er ook de mogelijkheid om na enige tijd meer uren te werken.

Wat wij van jou vragen? 

  • Een gezonde wil om te werken
  • Minimaal 4 uur per dag lopend/staand werk kunnen doen (wel met pauzes ertussen uiteraard).
  • Dat je bij ons langskomt om je in te schrijven.

Kom langs en schrijf je in!

Let op: alleen als je je persoonlijk komt inschrijven bij ons, kun je in aanmerking komen voor de baan. Dat kan op werkdagen tussen 08:00 en 12:00 uur. Je kunt je dan inschrijven bij de receptie van Freshco BV, Industrieterrein De Berk, Edisonweg 30, 6101XJ in Echt.

Nadat jij je hebt ingeschreven ontvang je van ons nog een mail met alle informatie op een rij en de hoeveelste jij op de wachtlijst bent. Zodra er een positie vrijkomt waarvoor jij je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op. Wij vragen jou dan of je een keer langs wilt komen zodat we je toelichting over je werkzaamheden en een rondleiding kunnen geven. Als jij dan nog steeds enthousiast bent, kun je bij ons aan de slag.

Over Freshco BV

Freshco B.V. is een groothandel die al 45 jaar vooral vlees levert aan de horeca. Je werkt in een klein team dat maximaal focust op de wens van de klant.

Meer weten over open hiring kijk op www.openhiring.nl.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH