Leidinggevend slager

Freshco B.V. levert al ruim 45 jaar vooral vlees en vleeswaren aan klanten in de horeca. Korte lijnen en een informele sfeer typeren ons familiebedrijf. Convenience producten vormen een steeds groter aandeel binnen assortiment. Het Freshco-team levert kwaliteitsproducten, maximaal op maat gesneden en verpakt naar wens van de klant.

Aantal uren: 24-32/week. Groei naar full time is mogelijk en zeker op korte termijn als je ook culinair onderlegd bent en in die functie een bepaald takenpakket tot het jouwe wilt maken. Start is een dienstverband voor bepaalde tijd. Als we beiden blij zijn met elkaar ligt een dienstverband voor onbepaalde tijd in het verschiet.

Functie-inhoud
Je bent verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op de afdeling Productie/Logistiek. Ook steek je graag zelf de handen uit de mouwen bij het vlees snijden en producten bereiden. Kortom: afwisseling in hoofd- en handwerk spreekt je aan.

Je hebt

  • Minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie waar je kennis en ervaring hebt opgedaan in de gevraagde vaardigheden. Dat kan dus zijn in een vleesverwerkend bedrijf, de horeca of anderszins in de foodservicemarkt.
  • Een MBO +/ HBO opleiding of dito niveau.
  • Grote kennis van en affiniteit met vlees.
  • Helicopterview en werkt dus planmatig.
  • Je bent stressbestendig, probleemoplossend en een inspirerend teamplayer.

De functie

  • Na de inwerktijd beheers je het proces op de Productie/Logistiek en zorg je voor een adequaat verloop van de orders: van bestellen producten, binnenkomst tot bezorgen bij onze klanten.
  • Je stuurt medewerkers aan en inspireert hen tot het uitvoeren van taken en opvolgen van instructies.
  • Je begeleidt operationele en administratieve processen met betrekking tot de productie en voert deze mee uit.
  • Werken conform de wettelijke regelgeving die geldt ten aanzien van de bedrijfsprocessen zoals HACCP, Arbo en milieu doe je vanzelf.
  • Je neemt initiatief en zorgt mede door jouw voorstellen voor verbetering van de huidige processen.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioen

Werkschema:

  • Dagdienst
  • ma-vr en een enkele keer op zaterdag

Ervaring:

  • vleesverwerking: 3 jaar (Gewenst)
  • leidinggeven: 3 jaar (Gewenst)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH