Giornata

Giornata is bij Freshco synoniem voor snelle leveringen van topkwaliteit aan horeca en grootverbruikers.

De giornata is een van de belangrijkste uitgangspunten van onze bedrijfsprocessen. Momenteel is de leadtime van bijna alle producten 24 uur. Voor de producten waar dat (nog) niet mogelijk is, wordt u tijdig op de hoogte gesteld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Giornata komt uit de Italiaanse schilderkunst. Een fresco is een schildering op een vochtig medium, zoals bijvoorbeeld nog nat pleisterwerk. Terwijl het droogt, absorbeert het de pigmenten van het schilderij. Daarmee wordt het fresco een deel van het muuroppervlak. Het zit erin, niet erop. En dat maakt het tot extreem duurzame kunstwerken. Een complexe techniek waarbij het erop aan komt dat er snel gewerkt wordt omdat het pleisterwerk in één dag droogt. De hoeveelheid die een frescoschilder in een dag kon bewerken, noemde men: giornata.

Daar waren verschillende technieken voor, afhankelijk van het gewenste resultaat. De werkwijze bij Freshco is vergelijkbaar met die van de frescoschilders:

  • voor elke klant maatwerk; een op de klant toegespitste en dus creatieve aanpak
  • gericht op een duurzame relatie

Optimale afstemming van bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat er aan de giornata ook concreet inhoud wordt gegeven. De giornata is speerpunt bij al onze handelingen: minimale leadtimes en maximale versheid.

Topvers

Fresco, blijft over als de H er even uitgelicht wordt. Fresco, Italiaans voor:vers. Logisch dan ook dat Freshco minimale tot géén voorraden van verse producten aanhoudt. Met onze leveranciers zijn zeer strikte afspraken gemaakt. Topvers is ook topvers. Vandaag door u besteld, wordt dus in bijna alle gevallen ook vandaag door ons besteld! Dat is dus kraakvers met maximale houdbaarheidsdatum. Een proces van jarenlang onderzoeken, processen bijsturen en heldere afspraken maken met betrouwbare leveranciers die werken conform HACCP, NEN-ISO 9002 en 9001 en/of BRC certificering, ligt daaraan ten grondslag. Het spreekt vanzelf dat de kwaliteit, verpakking en temperatuur van de producten in het hele traject van aanleveren bij Freshco tot bezorgen bij u wordt gewaarborgd.

Innovatief

Het beleid van Freshco is erop gericht om de hoogste kwaliteit tegen de meest redelijke prijs in te kopen en aan u te leveren. Door directe import is het mogelijk om topkwaliteit producten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Naast een select aantal vaste leveranciers die wij koesteren, zijn we voortdurend op zoek naar andere leveranciers die ook innovatieve productieprocessen tot hun kerncompetentie hebben gemaakt. Topkwaliteit in een zeer ruim en vernieuwende productaanbod zijn daardoor gewaarborgd. En daar profiteert ú van! U krijgt de beste producten tegen de scherpste prijzen.

Wij leveren al 30 jaar aan huis bij horeca! Van rundvlees tot varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees, vleeswaren, wild, convenience en zuivel. Bent u geïnteresseerd geraakt in het aanbod vlees voor horeca van groothandel Freshco? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten en levering.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH